Recensies

Recensie Marian

Sinds een half jaar ga ik op maandag naar de Flowyoga en op donderdag naar de gewone Yoga bij Renee Villee. Zij heeft een heel eigen stijl en een heerlijke stem. De flowyoga is wat pittiger dan de donderdag. En ook weer wat pittiger dan de les van Dalilah. Ik geniet van de lessen en ze geven mij een rustpunt in mijn leven. Ik slaap geweldig nadien en ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Kom gewoon eens kijken en voelen en dan weet ik dat je niet meer weggaat..Renee bedankt voor jou en je lessen.

Marian

Recensie Sandra

Het is bijzonder spijtig dat ik door omstandigheden, niet dikwijls meer in Goes ben. Ik mis de yoga sessies ontzettend. Het was een wekelijks moment om \'tot rust komen\'. De restorative yoga was bovendien een ondersteuning om van een vervelende schouderblessure te herstellen. Dank je wel Dalilah

Sandra

Recensie Simone

Kijk altijd naar de les uit, rust komt al over je heen bij het binnenlopen. 100% aan te raden!

Simone

Recensie Rita

Aurobindo en de moeder zijn de gevers en hun pure liefde doet de supramentale yoga leven.

Rita

Recensie Jannie

Echt een aanrader! Gun jezelf en je lichaam een wekelijks ontstress, relax en stretch moment. Geen mystiek gedoe, gewoon toegankelijke ‘Zeeuwse yoga’, goede relaxte omgeving en sfeer. Begeleiding zo goed geschoold en professioneel dat ik de lessen en meditaties als uitdagend, eenvoudig en natuurlijk ervaar. Knap werk, Dalilah!

Jannie

Recensie Tanneke

What a pleasant experience this was. A perfect accomodation in a beautifully restored building in the historical city of Goes. Dahlila very expertly guides you through all the poses and through the closing meditation. I really van recommend this yoga classes.

Tanneke

Recensie Ida van den Berg

Vandaag de eerste buitenles yoga en meditatie gevolgd bij Dalilah. Het was zo\'n mooie ervaring in haar prachtige tuin, dat ik mijn binnenlessen allemaal heb verplaatst naar de buitenlessen. Tijdens deze coronacrisis geeft Dalilah online lessen. Vanaf het begin van de crisis doe ik deze elke dag. Je kunt het doen wanneer het uitkomt. Geweldig Dalilah, en hartelijk bedankt. Door jouw lessen ben ik mezelf weer gaan voelen. Veel succes met alles waar je mee bezig bent.

Ida van den Berg

Recensie Katrien kerckaert

Dahlilah,alweer genoten van je online yoga en meditatie,echt heel deugddoend,heel dankbaar dat dit nu even zo kan!

Katrien kerckaert

Recensie Linda

Hele fijne opbouw in de lessen en een goede uitleg. De sfeer is heel ontspannen een weldaad voor lichaam en geest.

Linda

Recensie

Recensie Christine

Heerlijke ontspannende yoga les met aansluitend een geleide meditatie. Deze les wordt in een fijne ruimte gegeven waar je echt kan ontspannen. Bedankt Dalilah

Christine

Recensie Sig

Wat een kadootje...een acces bars behandeling door Dalilah gegeven. Heerlijk ontspannen en echt even helemaal uit je hoofd. Geen gedachten, alleen maar in het moment zijn en voelen. Compleet opladen! Super bedankt lieve Dalilah voor de heerlijke behandeling!

Sig

Recensie Marleen

nu ook als aanvulling op de yoga een accesbar behandeling gehad van Dalilah.. Was erg ontspannen daarna en meer uit mn hoofd.. is een aanrader

Marleen

Recensie Edith

Januari 2020 gestart met integrale yoga en meditatie. Heb hiervoor Pilates gevolgd en zocht een alternatief, omdat mijn Pilates docente stopte met lesgeven. De lessen van Dahlilah zijn heerlijk, een feestje! Goed voor lichaam en geest. Heb ook al van een access bars behandeling mogen genieten, heel bijzonder. Blij dat je op mijn pad kwam Dahlilah, bedankt voor alles

Edith

Recensie Katrien

heel erg bedankt voor de deugddoende meditatie en healing dalilah,echt zalig❤

Katrien

Recensie Bianca

Yoga bij Dalilah maakt je leven duurzamer, maakt je lijf soepeler, sterker en je geest kalmer, allemaal ingrediënten voor een aangenamer dagelijks leven. Tegenwoordig leven we heel anders als toen de oude boeren wijsheden nog golden en we nog leefden met de seizoenen, er zijn vele voordelen van de tegenwoordigheid maar we missen een hoop goede principes en basisvaardigheden uit het verleden. Het gaat soms wat te snel voor ons mensen en zouden weer meer een voorbeeld moeten nemen aan de dierenwereld. Dat is wat Dalilah aan ons geeft, balans tussen lijf en geest.

Bianca

Recensie Nel

Elke keer weer geniet ik van de yogales bij Dalilah, door de rust die zij uitstraalt.....door haar stem.. Het maakt dat ik helemaal met mezelf bezig kan zijn, me heel bewust ben van mijn lichaam en geest. Dit geeft heel veel rust en ontspanning en doet mij telkens opnieuw heel goed. Eigenlijk wordt ik tijdens deze heerlijke lessen en dan met name dmv de meditaties als het ware gereset Heerlijk!

Nel

Recensie Renee

Gewoon heel fijn! Morgen mag ik weer! :)

Renee

Recensie Conny

Sinds Januari volg ik elke week een yoga les. Mijn lichaam wordt steeds een stukje soepeler. Mijn geest opgeruimder. Ook slaap ik veel beter. De lessen van Dalilah zijn elke week een feestje. Geen ingewikkelde en moeilijke oefeningen, maar eenvoudig en zeer doeltreffend. De meditatie na de oefeningen is voor mij altijd een fijne afsluiting van de les. En ook heel belangrijk voor mij...een hele fijne zachte stem om naar te luisteren. De warmte komt me elke week tegemoet als ik daar binnen stap.

Conny

Recensie Charisma

Kom al vanaf eind vorig jaar en merk t aan mijn lichaam als een week niet kan. Vorige week woensdag was mn lichaam op, ik was moe, had last van mijn reuma maar voelde me na de les al stukken beter en werd volgende ochtend wakker zonder ontstekingen dus zonder pijn. Dank je wel Dalilah!

Charisma

Recensie Iris

Afgelopen maandag kennis mogen maken met Dalilah en intergrale yoga. Wat een heerlijkheid was dat, in huiselijke kring en afsluitend met een kopje thee. Bodyscan, geen rare en moelijke bewegingen, meditatie en vooral tot hoever kan je zelf gaan, staat centraal. Een hele fijne warme plek, helaas voor mij te ver weg, maar een aanrader als je in de buurt woont! Ga zeker nog een keer terug, dan maar heel vroeg uit mijn bed!! :)

Iris

Recensie Wil

De yoga - en meditatielessen zijn sfeervol en rustig. Niet het accent op moeilijke fysieke houdingen maar op ontspanning en bewustzijn, met respect voor ieders grenzen. Stilte en aandacht voor de \"binnenkant\".

Wil

Recensie San Zen von D

Dalilah\'s lessen worden met zachte kracht gegeven (en met humor) Integrale yoga heeft me verdieping gebracht, niet alleen tijdens de lessen maar ook in het dagelijkse leven. De meditaties en ademhalingsoefeningen zijn fijn en scheppen ruimte en stilte. De hatha yoga is voor jong en oud te volgen omdat je zelf de grens zoekt. Een terugkerend rustpuntje in de week zijn de lessen

San Zen von D

Recensie Karin

Al weer bijna twee jaar volg ik de yogalessen van Dalilah. Ik vind het heerlijk! Ik voel dat het goed is voor mijn lijf en ik word steeds soepeler. Ik mis het echt als ik een paar weken niet kan. Fijn ook: geen zweverig gedoe of veel praten. Gewoon lekkere, rustige oefeningen en tot slot een heerlijke meditatie. Ik slaap eigenlijk altijd goed, maar na de les slaap ik werkelijk als een baby!

Karin

Recensie Anoniem

Na de eerste sessie heb ik na ongeveer een maand of anderhalf opnieuw een sessie gedaan. Dit heeft me nog meer geholpen in vergelijking met de eerste keer. Ik heb plannen gemaakt voor de toekomst, en heb meer rust in vertrouwen en in mezelf. Ook kan ik weer helder nadenken over bepaalde zaken zodat ik de juiste beslissingen kan nemen. Ik ben enthousiast geworden en wil zo snel mogelijk mijn gemaakte plannen uitvoeren! Dit mede door Bach bloesem remedies en Dalilah. Ik ben oneindig dankbaar...

Anoniem

Recensie Anoniem

Sinds een paar maanden was ik vaak prikkelbaar. Stress op het werk en andere zaken speelden waarschijnlijk daar in mee. Samen met Dalilah de Bach bloesem remedie gedaan. Ik merkte eigenlijk meteen al wat verschil en na een paar dagen kon ik het nog beter merken. Nog steeds heb ik wel dingen waar ik mee zit maar ik kan alles een plekje geven en rustiger bekijken. Het is erg fijn en heeft me zeker geholpen. Ook droom ik weer fijne dromen wat ik niet meer had. Bedankt!

Anoniem

Recensie Marieke

Een yoga-les van Dalilah is voor mij \' weer thuiskomen in mijn lichaam \'. Op mijn yoga-matje laat ik me in overgave begeleiden door verschillende yoga-posties en meditaties, zodat er weer meer ruimte in mijn lichaam & hoofd ontstaat. Voor mij bijna een eerste levensbehoefte geworden.

Marieke

Recensie Jannie

Een jaar volg ik nu de lessen bij Dalilah en geen ervaring met yoga maar dat hoeft ook niet hoorde ik, ik voel me lekker lichamelijk( de oefeningen maken je soepeler en je kan ook steeds beter en verder stretchen)maar ook geestelijk (als het even tegen zit en de slaap niet wil komen ga ik me concentreren op de ademhaling en ga mediteren zoals bij de les ) ik vind het heerlijk om te doen vooral de combi ademhalingsoefening de yogaoefeningen en de meditatie op het eind ik zou het niet meer willen missen. veel dank Dalilah

Jannie

Recensie K.

Ruim een jaar geleden verloor ik mijn baan, het was een periode met veel stress en gepieker toen ik begon met yogalessen bij Dalilah. De eerste les zal ik nooit vergeten, de oefeningen waren me nog onbekend en best pittig soms en ter afsluiting deden we een meditatie van een half uur. Aan het einde van de meditatie gingen we allemaal weer zitten en Dalilah vroeg me hoe ik me voelde. Ik kon maar 1 ding zeggen, vol verbazing: mijn hoofd is stil, ik voel me zo rustig! Heerlijk was dat! Sindsdien ga ik wekelijks naar de les, de yoga-oefeningen zijn erg fijn om te doen, je voelt direct het effect op je lichaam. Na elke les voel ik me soepel en ontspannen en vooral het feit dat ik me ook heel kalm en rustig voel, is voor mij heel erg fijn. Dankjewel Da!!!

K.

Recensie Toon

Toon

Plaats je beoordeling