Access Bars®

Steeds meer mensen, zowel jong als oud, hebben behoefte aan rust in hun hoofd. Bovendien hebben velen het gevoel dat ze de grip op hun leven helemaal kwijt zijn. Naast Yoga & Meditatie kan een Energetische therapie zoals Access Bars in dat geval veel brengen. Access Consciousness is een relatief nieuwe vorm van energetische therapie, een theorie die ervan uitgaat dat er 32 energiepunten zijndie de uiteinden vormen van banen die rond en door het hoofd lopen. Ze zijn verbonden met verschillende aspecten van jouw leven, waarmee je energetische veranderingen kunt aanbrengen. Pas als de energie weer vrij kan stromen ben je in staat om nieuwe stappen te ondernemen. Bij deze ruim één uur durende sessie raak ik voorzichtig en langdurig de 32 energetische punten op het hoofd aan. Energie gaat weer stromen en zo komt er ruimte om te ontvangen: nieuwe ideeën, inzichten en plannen te krijgen. Doordat je in het hoofd geheel tot rust komt heeft het ook een diepe ontspannende werking in het lichaam.

Duur 75 minuten.

Bach Remedie

Dikwijls wordt ons geestelijk en lichamelijk welzijn verstoord door angsten, nervositeit, uitputting of een slecht humeur. Bachbloesemessenties kunnen op een milde en gezonde wijze helpen het emotionele evenwicht te herstellen. Ze hebben een positieve invloed op onze emotionele intelligentie en zijn een waardevol hulpmiddel om beter te kunnen omgaan met stresssituaties in het dagelijks leven. Psychisch en fysiek welzijn zijn nauw met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Soms kan een kleine bouwsteen het hele huis aan het wankelen brengen. Bij een dergelijk onevenwicht kunnen de zachte frequenties van de Bachbloesems een positief effect hebben. Ze brengen geest en lichaam weer in balans. Aan de hand van een foto kan ik ook een Remedie pendelen voor ( kleine ) kinderen en huisdieren. Je krijgt na een consult altijd een omschrijving van jouw op maat gemaakte Remedie mee.

Duur 30 minuten.

Combinatie consult Bach Remedie en Access Bars

Bij een gecombineerd consult van Bach Remedie en Access Bars versterkt de Bach Remedie de werking van Access Bars en andersom.

Duur 75 minuten.

Locatie: Papeweg 42 Wolphaartsdijk

Neem voor een afspraak contact met mij op.