Access Bars®

“Ik heb geen tijd”, ik heb het zo druk…..

Steeds meer mensen, zowel jong als oud, hebben behoefte aan rust in hun hoofd. Rust in hun lichaam….. Bovendien hebben velen het gevoel dat ze de grip op hun leven helemaal kwijt zijn.

Naast Yoga & Meditatie kan een Energetische therapie zoals Access Bars in dat geval veel brengen.

Wat is Access Bars?

Access Consciousness is een relatief nieuwe vorm van energetische therapie, een theorie die ervan uitgaat dat er 32  “Bars” zijn, 32 energiepunten die de uiteinden vormen van banen die rond en door het hoofd lopen. Ze zijn verbonden met verschillende aspecten van jouw leven, waarmee je energetische veranderingen kunt aanbrengen.
Blijf je hangen in steeds dezelfde negatieve gedachten? Zorgen om bijvoorbeeld werk, ziekte of geld? Blijf je hangen in steeds weer dezelfde angsten…. ? Dit wordt allemaal in energetische banen opgeslagen en raken die banen te vol, dan is er geen energetische flexibiliteit meer. Deze starheid werkt door in het dagelijks leven: je staat niet open voor nieuwe dingen, je durft niet te veranderen en beschouwt alles wat niet past bij je huidige leven als onmogelijk.
Pas als de energie weer vrij kan stromen ben je in staat om drastische keuzes te maken en nieuwe stappen te ondernemen. Dit kun je bereiken door middel van een sessie met Access Bars.
Bij deze ruim één uur durende sessie raak ik voorzichtig en langdurig de 32 energetische punten op het hoofd aan. Energie gaat weer stromen en zo komt er ruimte om te ontvangen: nieuwe ideeën, inzichten en plannen te krijgen.  Doordat je in het hoofd geheel tot rust komt heeft het ook een diepe ontspannende werking in het lichaam.
De effecten van een Access Bars sessie zijn per persoon verschillend. Enkele veel gehoorde veranderingen:
Een helder hoofd, meer rust, een betere concentratie, minder moe, toleranter, vermindering van spanningen in het lichaam en een positievere houding ten opzichte van het leven

Praktische info

Je kunt kiezen voor af en toe een behandeling ter ontspanning maar je kunt ook kiezen voor een traject van behandelingen.   

Tarief Access Bars € 55.- per behandeling

Duur: 75 minuten

Locatie: Stalstraat 23a Goes of Papeweg 42 Wolphaartsdijk

Neem voor een afspraak contact met mij op.